24 серпня 2020 року  у Долині Троянд  відбувся святковий концерт  до Дня Незалежності для жителів міста.

Виступи солістів та колективів Міського будинку культури ім. І. Кулика

А у парку «Перемога» провели обласне фольклорне свято «З глибин народних» за участю аматорських художніх колективів міста та області.

Протягом дня у Долині Троянд проводили ярмарку майстрів народного мистецтва та майстер-класи для дорослих та дітей.

Майстер-класи для найменших відвідувачів свята

Також для всіх відвідувачів організували святкову концертну програму від творчих колективів міста, гуртів та сольних виконавців.  Містян  зі святом також вітали представники релігійних конфесій.

Виступ черкаського гурту «TIME»

«Вітаю всіх із Днем відновлення незалежності України! Сьогодні важливо усвідомити, що незалежність це та цінність, яку виборювали різні покоління наших пращурів. Ми маємо цінувати та берегти наш суверенітет. Бажаю всім українцям процвітання, а нашій державі – розквіту!», – привітав містян директор департаменту освіти та гуманітарної політики, свободівець Сергій Воронов.

Майстер-класи для найменших відвідувачів свята

Заступник міського голови, свободівець Юрій Ботнар також долучився до вітань черкасців. Напередодні він у соцмережах провів челендж «Черкаси – спортивна столиця» та вручив подарунки переможцям на головній сцені свята.

Юрій Ботнар вручає подарунок переможцю челенджу “Черкаси спортивна столиця”

«Я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави. Раніше ми цього дня організовували спортивні свята, цьогоріч займались спортом в іншому «віртуальному» форматі. Я дякую кожному, хто долучився до популяризації спорту в нашому місті», – звернувся до містян свободівець Юрій Ботнар.

Виступ Віктора Павлика

Найочікуванішим моментом святкувань став виступ зірок української естради: Віктора Павлика та  гурту  «Бумбокс».

Виступ гурту «Бумбокс»