На час виконання робіт з реконструкції каналізаційного колектора по вул. 30 років Перемоги заборонено рух транспортних засобів на перехресті вулиць 30 років Перемоги та Сумгаїтської (кільцева розв’язка), а саме між з’їздом з кільцевої розв’язки на вул. Сумгаїтську та з’їздом з кільцевої розв’язки на вул. 30 років Перемоги, з 10.00 год. 26 серпня до 17.00 год. 30 серпня 2020 року.

Рішення про тимчасову заборону руху транспортних засобів ухвалив міськвиконком під час засідання 25 серпня.

На час виконання робіт буде змінено рух громадського транспорту:

• спеціальний тролейбусний маршрут «вул. Руставі – санаторій Україна» спрямують з вул. Руставі через розворотне кільце вул. Олени Теліги;
• автобусний маршрут №33 спрямують від вулиці Руставі вулицями: Тараскова, Героїв Майдану, Прикордонника Лазаренка, далі за маршрутом.

«Директору КП «Черкасиводоканал» Сергію Овчаренку потрібно встановити необхідні дорожні знаки та огородження, погоджені з управлінням патрульної поліції в Черкаській області і відновити зруйноване асфальтобетонне покриття до 30.09.2020. Жителів Черкас прошу з розумінням поставитися до тимчасових незручностей», – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.