Директор Черкаського вищого професійного училища будівельних технологій, свободівець Олександр Саюн розповів про оновлені кабінети навчання у навчальному закладі.

Про це повідомляє Черкаси24/online, передає ЧЕСНО.

«Такі робочі місця в хорошому стані завдяки нашим соціальним партнерам «Снєжка» та «Тріора». Цього року, власними силами ми відремонтували кабінети: «Креслення», «Технологічної служби», «Економіки», «Квітникарства», та «Плодоовочівництва». Загальна сума, яку ми витратили 373 тис грн, порівняно з минулим роком – більше на 30%», – розповів Олександр Саюн.

Він також зазначив, що минулого  року за рахунок власних коштів спрямованих від виробничої практики в училищі відкрили такі спеціальності, як «Перукар», «Модельєр-візажист». За його словами, за ці кошти у навчальному закладі  розвивають матеріально технічну базу – придбали матеріали довгострокового користування: клімазон, сушуари, машинки для стрижок.

«На наступний рік, ми плануємо завершити поточний ремонт із заміною вікон та оновити кабінети «Історії», «Англійської мови» та актову залу. Після цього наш начальний заклад можна буде вважати повністю модернізованим», – розповів керівник закладу, свободівець Олександр Саюн.

Директор училища, також запевняє, що здобувачі освіти, які приїжджають на навчання забезпечені усім необхідним та запрошує на навчання.

Дізнатися інформацію про Черкаське вище професійне училище будівельних технологій ви можете на їхньому сайті або на сторінці у facebook.