О.Литвинов з Черкас подолав дистанцію IRONMAN 140.6 miles ( 3.8 км плавання , 180 км вело і 42.2 км бігу) за 11 год. 37 хв.

Рік тому Олег Литвинов подолав цю дистанцію за 13часов 30 хв, але тоді було все по іншому. Про це черкащанин пише на своїй сторінці у Фейсбуці, передає ЧЕСНО.

“На початку року, коли я записував цілі, одна з них була: TRITMAN 140.6 в Сухолуччя за 11.45. Цього року пощастило з погодою. Як завжди класна локація і класна траса, після UKRMANa, тут я відпочиваю. Все пройшло чудово. Багато здорових, красивих людей. Класна енергетика. Тепер про гонку.

Плавання: Масовий старт з води. Добре розмічена траса. Все буйки видно. Боротьба на старті, коли, то ти отримуєш по голові або по ногах, то ти когось огрееш, не зі зла. Наплювати 4400 метрів, замість 3800. Плавання зайшло.

Вело: Спокійно переодягнувся, зібрався і поїхав. Зустрічний вітер чуть чуть вимотував. Але назад-то їхати за вітром. У планах було виїхати з 6 годин, тобто середня швидкість повинна складати більше 30 км / ч. Це вдалося))))) Середня – 31. Був один неприємний момент, коли я мало не наїхав на гонщика який їхав переді мною, не впорався з керуванням і впав, я їли встиг вивернути кермо і не лягти поруч. (До речі, цей гонщик закінчив всю дистанцію).

Після 100 км почали дуже нити стегна і це тривало до кінця вело. Дуже пошкодував, що не взяв з собою на велоетап ношпу і фестал.  Вони чекали мене в транзиті і дуже виручили.

Біг: Почав спокійно. Хороша траса в два кола, це було дуже добре з точки зору психології)) Після останнього розвороту, ти розумієш, що тобі залишилося 10 км, то вони проносяться наче на крила. В цілому, пробіг другу частину траси краще, ніж першу.

Фініш: 11.37!

На фініші мене чекали рідні близькі і друзі. Син закінчував бігти зі мною – це вже традиція.

Велика подяка моїй дружині Ірині (Ірина Литвинова) мамі (Lena Lytvynova) за любов, допомогу, підтримку, переживання і нерви. Синові Міші за підтримку, мотивацію і плакат)))

І друзі (Євгеній Степко, Микола Чалов, Олексій Лебідь, Maistrenko Sergei, Леонід Федорук) за допомогу, слова підтримки і за мотивацію. Ви кращі і ми на правильному шляху. Радий був зустріти хорошого товариша Yura Gordienko. З тобою завжди легше і веселіше)”.