Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в ході якого, один поранив іншого. Його дії кваліфіковані, як замах на вбивство.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ЧЕСНО.

До чергової частини Городищенського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району чоловікові нанесено ножове поранення. Негайно на місце події виїхали слідчо-оперативна група та медики. Потерпілого шпиталізували до Городищенської районної лікарні.

Поліцейські з’ясували,  що після розпиття спиртних напоїв між трьома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Після цього двоє пішли додому. Дорогою зловмисник наздогнав їх та наніс ножове поранення одному із чоловіків.

Зараз нападника затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно частини 2 статті 15 та частиною 1 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Вирішується питання про оголошення чоловіку про підозру, та обрання міри запобіжного заходу.