До Міжнародного дня благодійності (5 вересня) черкаські волонтери та їх підопічні “мурчики“, забрані з вулиць для лікування та пошуку дому,  отримали розкішний подарунок від Олега Хелетія та Руслана Петрика. Протягом 1 місяця  всі бажаючі взяти котика на соціальній перетримці у клініці “Ветта“,  одержать для свого нового улюбленця 2 кілограми смачного корму.

– Сьогодні ми побували у гостях у котиків, які чимало натерпілись за своє маленьке життя, зустрілися із волонтерами, які рятують їх з вулиць – зазначив  Олег Хелетія. – Переконались, що у Черкасах дуже багато небайдужих людей, які витрачають свій час і гроші, допомагаючи місту вирішувати соціальну проблему покинутих тварин на його вулицях.

– Щоб підтримати цих чудових людей і допомогти цим симпатичним пухнастикам, ми доставили котикам корм – і вирішили  стимулювати можливості пошуку для них дому, – констатує Руслан Петрик. – Хочемо, аби до зими якомога більше котиків отримали свій дім – і по 2 кілограми корму від нас у подарунок. І, знаєте – ми віримо, що зможемо зробити щасливими не один десяток сердець!

Оксана Савіцька