У суботу, 5 вересня, на «ЧЕРКАСИ-АРЕНІ» (Черкаси, вул. Смілянська, 78) футбольна команда МСК «Дніпро» (Черкаси) проведе дебютну гру у чемпіонаті України з футболу серед команд Другої ліги. Суперником дніпрян буде команда «Метал» з Харкова. Початок зустрічі о 18:00.

Варто відзначити, що матч відбудеться з глядачами згідно постанови міністерства охорони здоров’я та головного державного санітарного лікаря України №49 від 21.08.2020 року про затвердження протиепідемічних заходів під час проведення футбольних матчів серед професіональних футбольних на період карантину на період карантину у зв’язку поширенням короновірусної хвороби (COVID-19), передає ЧЕСНО з посиланням на Черкаський спорт.

З дотриманням необхідних протиепідемічних правил кількість заповнених місць на глядацьких трибунах не може перевищувати 25%.  У нашому випадку на зустрічі з дотриманням усіх протиепідемічних правил можуть бути присутніми не більше 2500 глядачів, оскільки «ЧЕРКАСИ-АРЕНА» має 10300 місць для глядачів. Вхід проводитиметься по квитках (вартість одного квитка – 30 гривень) з вказаним сектором, рядом і місцем.