На відкритому рингу в Черкасах стартував Чемпіонат області з боксу ім. Івана Богуна (фото)

128

З 4 по 6 вересня 2020 року в Черкасах відбуватиметься Чемпіонат області з боксу імені Івана Богуна.

Найсильніші боксери Черкащини будуть змагатись за першість на відкритому ринзі, який побудували біля стадіону «Черкаси Арени» завдяки ініціативі віцепрезидента Федерації боксу Черкащини, свободівця Юрія Ботнара.

Перед початком турніру на рингу відбулось вручення так званих пакунків боксера, в яких для них зібрали необхідний спортивний інвентар. А також передали іменні сорочки суддям.

«Я хочу привітати всіх спортсменів, тренерів, суддів та гостей з початком турніру. Сподіваюсь, що такі спортивні заходи в нашому місті відтепер будуть відбуватись часто. Я дуже тішусь, що цей чемпіонат проводиться саме на відкритому рингу, який нам все ж вдалось побудувати. Переконаний, що разом з вашою допомогою ми перетворимо Черкаси на українську столицю боксу. Також, сьогодні для топових спортсменів у мене є подарунки. Всі знають, що Уряд запровадив пакунок малюка, а от в нас буде дещо схоже тільки для спортсменів – пакунок боксера, який ми сьогодні передаємо вам. Бажаю всім прекрасного настрою, нехай перемагає сильніший», – звернувся голова Черкаської федерації боксу та віцепрезидент Федерації боксу Черкащини Юрій Ботнар.

Ботнар також нагадав, що потрібно не забувати, що на рингу зустрічаються не тільки два боксери, там завжди є і третя людина – суддя. Тому, для суддів теж підготували презенти – брендовані сорочки.