9 вересня 2020 року свободівці, директор КП “Дирекція парків” Андрій Куча та Володимир Стойко разом із міським головою Анатолієм Бондаренком зустрілися із представниками підрядної організації, що займається ремонтними роботами Черкаського скверу “Юність”. Обговорили, які ремонтні роботи вже були виконані та які дії плануються для подальшої реконструкції. 

«Робота не стоїть на місці – це головне. Окрім ремонту, пов’язаного із підземною комунікацією, працівники вимостили значну частину території тротуарною плиткою. Вже незабаром встановлять ліхтарі. Окрасою оновленого скверу стане фонтан. Дякуємо платникам податків за можливість розвивати Черкаси», – говорить Андрій Куча. 

Нагадаємо, що масштабну реконструкцію скверу «Юність»  розпочали рік тому. Її проводять уперше від часу створення цього місця відпочинку в  центрі міста.

За попередніми ескізами, у сквері мають облаштувати нові тротуарні доріжки, збудувати фонтан, встановити перголи від сонця та прикрасити територію магноліями та іншими новими рослинами. Також тут з’явиться Wi-Fi та можливість для зарядки гаджетів. Планують збудувати систему поливу та встановити нове модернізоване освітлення.