На відкритих партійних зборах міської організації ВО «Свобода» виступив очільник департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов. Свободівець розповів про досягнення у розвитку освіти Черкас та представив своє бачення подальшого розвитку міста загалом.

Свободівець розповів, що мета, яку ставить перед собою команда «Свободи» – покращити рівень життя містян та запропонував 5 ключів до процвітання Черкас.

«Перший ключ – це комфортне місто. Будемо старатись, щоб у Черкасах були якісні та своєчасні комунальні послуги, розумний підхід до вуличного освітлення, розумний громадський транспорт та максимальне використання відновлювальних джерел енергії. Другий ключ – безпечне місто. Свободівська команда постійно наголошує на важливості безпеки, як визначального фактору рівня життя містян. Тож ми будемо впроваджувати інтелектуальні системи управління дорожнім рухом, сповіщення про надзвичайні ситуації, кнопки екстреного реагування, міську мережу Wi-Fi. Третій ключ – заможне місто. У місті потрібно раціонально використовувати бюджетні кошти та покращувати інвестиційну привабливість Черкас. Четвертий ключ – здорове місто. За останні місяці всі ми переконались наскільки важливою є наша медицина та здоров’я кожного жителя, будемо підтримувати галузь захисту здоров’я й надалі. П’ятий ключ – справедливе місто. Наша команда планує запровадити залучення жителів міста до управління, справедливі тарифи та «білу» зарплату, легалізацію бізнесу та економіки» – розповів Сергій Воронов.

Розповівши про плани команди «Свободи» на майбутнє, наміри балотуватись до міської ради, Сергій Воронов подякував всім присутнім на заході, наголосивши, що лише спільна праця виборців і депутатів дасть можливість досягати нових перемог.