23-24 жовтня (п’ятниця та субота) у Черкасах пройде дводенний воркшоп для 50 відібраних учасників GCMxUkraine.

Організатор і бенефіціар ліцензії: Ротаракт Клуб “Черкаси Смайл”. Черкаси першими в Україні отримали ліцензію на проведення заходу від Global Changemakers, передає ЧЕСНО.

За два дні тренінгів та групової роботи учасники GCMxUkraine ознайомляться ближче з Цілями та завданнями сталого розвитку, розділяться на групи й оберуть пріоритетну проблему, а потім запропонують власне стале рішення. Робота базуватиметься на методиках проектного менеджменту, дизайн-мислення, бізнес-канви та соціального впливу.

Очікується, що дана програма допоможе цільовій аудиторії зацікавитися глобальними викликами та місцем України у їх вирішенні, а також підготуватися до майбутньої професії.

Для кого цей захід: ми запрошуємо учнів 9-11 класів та студентів перших курсів з Черкас та області. Якщо ви зацікавлені в участі, але не підходите за критеріями відбору – не стримуйтесь, заповнюйте заявку.

Гасло програми: “Будь лідером, якого потребує громада!”

Для участі у відборі потрібно заповнити коротку анкету та пройти ось цей курс: Як діяти далі: Громаді про сталий розвиток. Сертифікат про його успішне закінчення необхідно завантажити в анкету.

Global Changemakers вже 13 років об’єднує та навчає талановиту молодь з усього світу робити власні соціальні проєкти. Тільки якщо раніше всі збиралися в швейцарській  Женеві, то зараз створюються локальні заходи. Черкаси стануть піонером GCMx в Україні. Це можна порівняти з глобальною конференцією TED та місцевими TEDx заходами.

Партнерство. Ми віримо, що розвиваючи якісне глобальне середовище в нашому регіоні ми тим самим сприяємо розвитку місцевого таланту. Що більше молоді лишається тут, то швидше прискорюється місцевий бізнес та більше ресурсів мають місцеві державні адміністрації. Якщо ваша організація хоче долучитися до програми як спонсор чи партнер, або дізнатися більше про Цілі, напишіть нам у Фейсбуці.

 Ротаракт Клуб Черкаси Смайл

Сторінка заходу: https://www.facebook.com/events/211394033640797/ 

Анкета: https://forms.gle/4yN5XPZGxFR5czZw9 

За підтримки Ротарі Клубу Черкаси Центр та екосистеми позитивного соціального впливу ImpactUA.