Заступник міського голови Черкас, депутат Черкаської обласної ради і очільник обласної організації ВО “Свобода” Юрій Ботнар вирішив не балотуватись на місцевих виборах 2020, чим неабияк сплутав “виборчі розклади” деяким місцевим “політикам”, які вибудовували свою кампанію на тотальному критиканстві “свободівця”.

Про це Юрій Ботнар повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, передає ЧЕСНО.

Далі – пряма мова:

“Я вже довів усе самому собі. І друзям. І ворогам теж довів.

За одинадцять років у політиці, одинадцять з яких — у «Свободі», я був у вуличній опозиції, організував одну з найактивніших партійних міську та обласну організації, один з найдієвіших осередків «Соколу», був затриманий «Беркутом» в Умані, боровся проти Януковича та Тулуба на майданах Києва та Черкас, виступав проти свавілля Бодрова в Умані і Одарича у Черкасах, працював помічником депутата Уманської міськради Богдана Чорномаза, нардепа Юрія Сиротюка, під час Революції гідності був викрадений міліцією та звільнений з-під домашнього арешту Небесною сотнею, недопущений Пашинським до роботи в ОДА, обраний депутатом міської ради, потім депутатом обласної ради, потім ще й заступником міського голови Черкас.

Під час моєї діяльності проти мене організовували потужні інформаційні кампанії, брехали та знову оббріхували. Мене намагались посадити, позбавити депутатських повноважень та, зрештою, вбити.

Декому цього б вистачило і на одинадцять життів. У мене все це вмістилося в одинадцять років.

ТОЖ Я ВИРІШИВ ПЕРЕПОЧИТИ І «ВОБШЕ НІКУДА НЕ БАЛОТІРУВАТЬСЯ». ДОРОГУ ІНШИМ МОЛОДИМ ТА ЕНЕРГІЙНИМ. СВОБОДІВЦЯМ. З НИМИ ЗРОБИМО БІЛЬШЕ.

Моя «політика» тепер — самовдосконалення, перетворення Черкас на спортивну столицю, розвиток боксу, антикорупційна діяльність, боротьба за право громадян на самозахист, упорядування й передача досвіду, риболовля і читання книг”.