Поліцейські охорони затримали 41-річного чоловіка, у якого під час поверхневої перевірки виявлено крадені навушники та, ймовірно, наркотичні засоби.

Про це повідомляє пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ЧЕСНО.

Близько тринадцятої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал «Тривога» з мережевого супермаркету, розташованого на бульварі Шевченка. За вказаною адресою негайно прибув наряд реагування.

До правоохоронців звернувся охоронник торгового закладу та вказав на чоловіка, який, за його словами, здійснив крадіжку товару. Громадянин поводив себе підозріло та намагався уникнути розмови з поліцейськими.

­— Під час проведення поверхневого огляду в нього були виявлені заявлені навушники, шприц з невідомою речовиною та дев’ять поліетиленових згортків з порошкоподібною речовиною білого кольору. Зі слів самого затриманого, в них знаходився наркотик, який він використовував для власного вжитку, — розповідає сержант поліції Андрій Різник.

В ході перевірки було встановлено особу правопорушника. Ним виявився місцевий житель 1979 року народження, раніше судимий за зберігання наркотиків. Затриманого передано слідчо-оперативній групі Черкаського ВП. Речові докази направлено на дослідження. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.