Футбол. Чемпіонат України. II ліга. Група «Б». м.Нікополь. Стадіон «Електрометалург». ФК «Нікополь»  – МСК «Дніпро» Черкаси  – 0:0.

Про перебіг матчу розповів Черкаський спорт, передає ЧЕСНО.

ФК «Нікополь»  – МСК «Дніпро» Черкаси 0:0.

Арбітр: Ігор Горбань (м. Одеса), асистенти арбітра: Петрова І.В. (Нова Каховка), Мамчур В.В. (м. Миколаїв), четвертий арбітр: Ухов Ю.А. (м. Кривий Ріг). Спостерігач арбітражу: Карпина І.В. (Київська обл.)

Стартовий склад МСК «Дніпро»: К.Самойленко, Д.Шурубура, К.Молоков, Д.Шведенко, В.Орел, Б.Вініченко, М.Авер’янов, В.Лобода, В.Чорний, Д.Фхакадзе,  Я.Савісько. Запасні: А.Баккі, К.Дашко, А.Масоха, І.Дувняк, А.Норенко, Є.Онищенко, А.Кулик.

Вже у першій п’ятихвилинці поєдинку дніпряни акцентовано почали штурм воріт суперника, але довести справу до логічного завершення на старті гри не вдалося. Атакувальними діями відповіли і господарі зустрічі, де в одному з моментів голкіпер

дніпрян Кірілл Самойленко  зробив відмінний сейв, ліквідувавши небезпечний момент. Згодом під час швидкісної контратаки Джаба Фхакадзе обіграв двох захисників та заробив перспективний штрафний. Сам постраждалий і виконав удар – вище воріт. Під завісу першого тайму Ярослав Савісько «обікрав» захисника «Нікополя» біля його штрафної, проте арбітр зафіксував фол у нападі, що викликало здивування.

За традицією «дніпряни» вийшли на другий тайм надзвичайно зарядженими на ворота опонентів, і почали активно атакувати, змушуючи суперника більше часу приділяти захисту. Щоправда, нікопольцям іноді вдавалося контратакувати, проте, як було у випадку із виходом на ударну позицію  Михайла Левенеця, на останньому рубежі оборони вдало зіграв черкаський кіпер.

Під час однієї з атак, яку фланговим проходом почав черкащанин Вадим Чорний, м’яч отримав Ярослав Савісько, але шкіряна куля, після його удару, пролетіла вище воріт. Згодом дніпрянам вдається провести чергову якісну атаку на ворота суперника, але реалізувати створений гольовий момент не вдалося. Потім була зрізка від гравця «Нікополя» – Максим Аверв’янов приймає м’яч та з напівлету пробиває – знову щастить господарям поля. Черкаська команда створює багато гольових моментів, проте забити не вдається.

На 61 хвилині гравець нікопольської команди у боротьбі впав на газон, арбітр розцінив це як фол та показав другу жовту картку Кирилу Молокову, що викликало бурю негативних емоцій у гравців «Дніпра».

Один з основних дриблерів команди гостей Джаба Фхакадзе отримав прикру травму та був замінений на Артема Норенка. Проте і після цього прикрого інциденту, черкащани не впали духом та продовжували грати домінуючи у нерівних складах.

Тренерський склад «Дніпра» наприкінці зустрічі влив свіжу «кров» в атакуючу ланку команди, міняючи Ярослава Савіська на Євгена Меркулова, але довести справу до гольового моменту так не вдалося і у підсумку зустріч звершилася внічию.

Спортивний директор черкаського клубу Євген Тарасенко поділився враженнями від гри нашої команди у черговому виїзному матчі: “Особливих претензій до гри нашої команди немає і, на моє переконання, ми були сильнішими. Діями нашої команди я задоволений. Якби не видалення Молокова на 60 хвилині зустрічі, то у цьому матчі ми могли виграти. При цьому, одна із показаних жовтих карток гравцеві була, на мою думку, спірною”.