У 6 турі чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги черкаський МСК «Дніпро» здобув черговий заліковий пункт до турнірної таблиці.

Про це розповідає Черкаський спорт, передає ЧЕСНО.

МСК «Дніпро» Черкаси – ФК «Перемога» Дніпро – 1:1.

10 жовтня. 2020 року. Стадіон: «Черкаси- Арена».

Головний арбітр: Н.В. Дьордь (Ужгород)

Асистенти арбітра: В.Ю. Алавук (Київ), С.Г. Удовенко (Кропивницький)

Четвертий арбітр: Є.А. Цибулько (Черкаська обл.)

Спостерігач арбітражу: М.В. Родіоненко (Київська обл.)

Стартовий склад МСК «Дніпро»: К. Самойленко, Д. Шурубура, К. Молоков, Д. Шведенко, В. Орел, Б. Вініченко, М. Авер’янов, В. Лобода, В. Чорний, Д. Фхакадзе,  Я. Савісько.

Запасні: А. Баккі, К. Дашко, Д. Логвиненко, І. Дувняк, А. Норенко, Є. Онищенко, А. Кулик, А. Кулініч.

Головний тренер МСК «Дніпро»:  І. М. Столовицький.

Стартовий склад ФК «Перемога»: І. Варцаба, В. Петров, Д. Сидоренко, І. Ходуля, А. Дмитрієв, Д. Боженар, К. Павлюк, А. Цопа, А. Сьомка, С. Іванік, А. Пилипенко.

Запасні: І. Суаіб, Б. Рудавський, В. Пилипенко, М. Дібрівний, О. Швець, Б. Кучер, Б. Усьен.

Головний тренер ФК «Перемога»: Е.В. Яровенко.

Команди одразу з перших хвилин матчу розпочали грати у високому темпі. Вже на 6 хвилині після масованої атаки Назарій Краснюк відгукнувся на подачу і вдало пробиває головою – м’яч пролетів біля стійки воріт суперника. Згодом Джаба Фхакадзе віддає точний пас поміж ніг суперника на Ярослава Савісько, який не забиває гол, вийшовши віч-на-віч з воротарем суперника. Через 16 хвилині Богдан Вініченко опиняється першим на підбиранні м’яча та пробиває у дальній кут, але удар був не точний.

У середині  першого тайму гравці «Перемоги» заробили перспективний штрафний удар – Даниіл Боженар робить гостру подачу, яка завершується небезпечним ударом Артема Пилипенка. Піл час однієї з багаточисленних контратак черкаської команди Ярослав Савісько відчув поштовх у спину та опинився на газоні у штрафному майданчику суперника – арбітр показав, щоб той піднімався та продовжував гру. На 41 хвилині після відмінного пасу партнера по команді Артем Сьомка у гостей переправляє м’яч у ворота черкаської команди та відкриває рахунок у матчі. Перший тайм завершився з мінімальною перемогою гостей – 0:1.

На початку другого тайму після гри в «стіночку» нападник «Перемоги» з гострого кута пробиває у дев’ятку – Кірілл Самойленко ефектно переправляє м’яч на кутовий. Через 5 хвилин дніпряни заробляють небезпечний штрафний: Вадим Чорний розігрує домашню заготовку з Максимом Авер’яновим, яка вавершується технічним ударом останнього, але вище воріт. На 57 хвилині гості отримують жовту картку та штрафний на свої ворота – Вадим Чорний пробиває вище воріт. Через декілька хвилин після сольного проходу Джаби Фхакадзе гості, з порушенням правил, зупиняють дніпряина, за що отримують чергову жовту картку. Згодом головний тренер дніпрян Ігор Столовицький вирішив освіжити гру своєї команди і на 66 хвилині зробив заміну – замість Богдана Вініченка вийшов Артем Кулініч.

У середині другого тайму після подачі з кутового Назарій Краснюк пробиває головою, але воротар гостей парирує небезпечний удар. «Дніпро» контролював м’яч на половині поля суперників і Джаба Фхакадзе вирішив пробити з дальньої відстані – Ігор Варцаба відбиває потужний удар з кута воріт на кутовий.

На 89 хвилині у “Дніпра”проводиться заміна – Артем Норенко виходить на поле замість Ярослава Савісько. На останній хвилині основного часу «дніпряни» швидко розігрують штрафний – Денис Шурубура підлаштовує собі м’яч та небезпечно пробиває у правий кут воріт – воротар гостей знову рятує свою команду. Після розіграшу кутового гості у своїй  штрафній порушують правила у боротьбі за м’яч з Максиммом Авер’яноввим. Сам постраждалий і виконав удар з позначки та зрівняв рахунок – 1:1.

Головний арбітр додав 4 хвилини до основного часу. «Дніпро» провів фінальний штурм, але дотиснути суперника не вдалось – матч завершився з нічийним рахунком.