Сергій Воронов, кандидат на посаду міського голови від ВО «Свобода», узяв участь в онлайн-дебатах претендентів на посаду мера Черкас разом із кандидатом від «Партії вільних демократів» Олександром Згібловим у студії «Вичерпно».

Про це інформує пресслужба Черкаської обласної організації ВО “Свобода”, передає ЧЕСНО.

«Цьогоріч на виборах ВО «Свобода» – перша в бюлетені, тож приємно бути першими й у цьому форматі програми. Я веду на вибори оновлену команду, яку представляютьмолоді люди – фахівці своєї справи, що вже мають певний досвід. Наша програма спрямована передовсім на людину, на громадянина, на черкасця. Ми орієнтуємося на всіпроблеми жителя міста віднародження. Зокрема, у Черкасах запропоновано муніципальні виплати або ж бебі-бокси для немовлят. Ми вже тривалий час дбаємо про комфорт дітей, розвиваючи дошкільну галузь освіти, також  піклуємось і про школи. Департамент, який я курую, нещодавно підготував ще й  «Програму підтримки закладів вищої освіти». Також ми прагнемо залучати в наше місто інвестиції та створювати робочі місця для молодих спеціалістів. Отже, підтримуємо наших містян протягом усіх основних етапів у житті», – зазначив Сергій Воронов.

Також свободівець відповів  на запитання від ведучої, опонента та від виборців, які мали змогу запитати про те, що їх хвилює,  у прямому ефірі. Сергій Воронов розповів про передвиборчу програму його команди та про ініціативи, які вже вдалося втілити.

«Ми підтримуємо як розвиток ОСББ у місті, так і жителів приватного сектору, які потребують допомоги. Команда «Свободи» тривалий час ініціює розірвання угод з управлінцем-монополістом із компанії «Нова Якість». До того ж саме через боротьбу з «Новою якістю» було замовлене вбивство свободівця, заступника міського голови Юрія Ботнара. Тож ми й надалі захищатимемо інтереси жителів міста», – розповів Сергій Воронов.

Також свободівець розповів про те, за що його на певний час відсторонили від виконання обов’язків очільника Департаменту освіти та гуманітарної політики.

«Я вважаю цю справу абсолютно політичною, адже ми бачимо, що кандидат від «слуг» будує свою передвиборчу кампанію, позиціонуючи себе чесним політиком, а посадовців міськради – корупціонерами. Звідси й ці нібито  «кримінальні» справи. Хоч мене і звинувачують у надуманій «службовій недбалості», як управлінець, я зробив усе правильно та в межах своїх повноважень. Упевнений, що через суд я доведу свою правоту, а наразі – це лише використання провладною партією правоохоронних органів як політтехнології», – розповів Сергій Воронов.