МСК “Дніпро” здобув першу перемогу в чемпіонаті України серед команд Другої ліги.

Про це розповідає Черкаський спорт, передає ЧЕСНО.

Футбол. Чемпіонат України. Друга ліга. Група «Б». 7 тур.  17 жовтня 2020 року. Миколаїв. Стадіон: «Парк перемоги».

 МФК «Миколаїв-2» Миколаїв  – МСК «Дніпро» Черкаси – 1:2.

МСК «Дніпро»: К. Самойленко, Д. Шурубура, К. Молоков, Д. Шведенко, В. Орел,( А. Кулініч) Є. Онищенко, М. Авер’янов,  Д. Фхакадзе, В. Чорний, В. Лобода, Я. Савісько (А. Кулик). Запасні: А. Баккі, А. Норенко, І. Дувняк. Головний тренер МСК «Дніпро»:  І. М. Столовицький.

МФК «Миколаїв-2»: Агаларов, Сердюк, Лотоцький, Куксенко (Швец,), Ляшевський (Боровський, 76), Фальковский, Біневський (Каведяєв), Сурженко, Ямборко (Гончар), Мельнічук, Прядун (Бурахович). Запасні: Хуссин, Жемчужний, Сула, Черпаков, Гриненко, Змієвський, Бедін. Головний тренер МФК «Миколаїв-2»:  М. Попелишко

Матч розпочався  зі стартових атак черкаської команди. Вже на перших хвилинах Джаба Фхакадзе втік від опонента та заробив перспективний штрафний біля кута штрафного майданчика. Дныпряни швидко розіграли цей стандарт та зробили подачу у штрафну, після чого В’ячеслав Орел опинився на підбиранні та пробив по воротах суперника – це був перший небезпечний момент у матчі. Трохи згодом «Миколаїв-2» провів контратаку та створив момент своєму нападнику, який пробив у стійку воріт гостей. «Дніпро» одразу ж відповів небезпечною атакою – Максим Авер’янов віддав точну передачу, яка відрізала половину команди суперника, після неї була скидка на Джабу Фхакадзе, який влучно пробив по воротам, але голкіпер врятував свою команду. На 26 хвилині гравець «Миколаїва-2» отримав жовту картку за зрив контратаки. Максим Авер’янов при виконанні штрафного відкотив м’яч на Фхакадазе, останній який сильно пробив під поперечину, але голкіпер перевів удар на кутовий. У середині другого тайму «Миколаїв-2» робить заміну: замість Біневського виходить на поле Каведяєв. На 34 хвилині після вишуканої подачі Вадим Чорний влучно пробиває головою у протихід воротарю та відкриває рахунок у матчі. Перший тайм завершено мінімальною перемогою «дніпрян».

«Миколаїву-2» треба було відіграватись, тому домашня команда з перших хвилин другого тайму грала активно. На 53 хвилині гравець «Миколаїва-2 » заробив небезпечний штрафний удар і Куксенко влучно пробив у дев’ятку та зрівняв рахунок – 1:1. Трохи згодом дніпрянин Вадим Лобода увірвався у штрафний майданчик суперника, і на замасі прибрав захисника та зробив точний пас на Ярослава Савісько, який не зміг пробити по воротам. У середині другого тайму захисник «Дніпра» відбирає м’яч та проходить двох опонентів, потім віддає пас на Максима Авер’янова, який точно пробиває у дальній кут воріт – рахунок стає 1:2. Згодом В’ячеслав Орел зазнає прикрої травми, замість нього на поле виходить Кулініч. «Миколаїв-2» пішов у ва-банк, тому ледь не кожна атака була небезпечна, але у гостей моментів для того, щоб відзначитись було більше. На 90 хвилині Артем Кулик змінює втомленого Ярослава Савісько. У підсумку МСК «Дніпро», який з перших хвилин грав першим номером та контролював хід гри, впевнено здобув перемогу в Миколаєві.