Під процесуальним керівництвом Черкаської обласної прокуратури слідчими СУ ГУНП в Черкаській області, за оперативного супроводження УСБ України в Черкаській області повідомлено про підозру директору одного з приватних підприємств за фактом заволодіння бюджетними коштами в сумі майже 700 тис. грн під час здійснення поточного ремонту світлофорів у м. Черкаси (ч. 5 ст. 191 КК України).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Черкаської області, передає ЧЕСНО.

За даними слідства, у ході виконання підприємством договору про надання послуг з ремонту, технічного обслуговування дорожньої інфраструктури і пов’язаного обладнання та супутніх послуг підозрюваний безпідставно включив до актів приймання виконаних будівельних робіт податок на додану вартість в розмірі 20%, достовірно знаючи, що очолюване ним підприємство не є платником цього податку.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.