Виконавчий комітет Черкаської міської ради подав позовну заяву про розірвання договору із ТОВ «Управлінська компанія «Нова Якість» Благоустрій».

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ЧЕСНО.

З даною компанією було укладено договір на надання послуг з вивезення побутових відходів (великогабаритних та ремонтних) на території міста Черкаси.

Під час перевірок, проведених у рамках контролю за належною організацією обслуговування споживачів ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість» Благоустрій» та належним виконанням цим товариством умов договору про надання послуг з вивезення побутових відходів, було зафіксовано порушення. А саме – з’ясувалося, що компанія неналежним чином виконує умови договору, оскільки здійснює вивіз не всього об’єму відходів, які наявні в місці їх складання, а лише їх частину.

Виконавчий комітет вбачає безумовні підстави для односторонньої відмови від договору шляхом його розірвання. Тому просить суд розірвати договір на надання послуг з вивезення побутових відходів (великогабаритних і ремонтних) на території міста Черкаси, укладений між виконавчим комітетом Черкаської міської ради та ТОВ «Управлінська компанія «Нова Якість» Благоустрій».