Виконавчий комітет Черкаської міської ради не підтримує ініціативу підвищення тарифів на теплову енергію для КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” та Черкаської ТЕЦ.

Про це йдеться у листі до НКРЕКП, підписаному міським головою Анатолієм Бондаренком, передає ЧЕСНО з посиланням на пресслужбу ЧМР.

На 11 листопада заплановане засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на якому мають розглянути питання коригування тарифів на теплову енергію для теплопостачальних підприємств Черкас.

“Апетити центральної влади ростуть. Для Києва стало вже нормою ухвалювати рішення без будь-яких консультацій з регіонами. Нафтогаз з листопада підвищив ціну на газ на 35%, тепер хочуть підвищити тарифи на опалення для черкасців. Вважаю, що наразі будь-яке підвищення тарифів для населення є недоречним. Багато жителів Черкас і так ледве можуть оплатити існуючі тарифи на опалення. Міська влада Черкас – на боці громади і виступає категорично проти подорожчання тепла у нашому місті”, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко.