На сьогодні в Черкаській області призупинив навчання через коронавірус 241 клас. На дистанційному навчанні – 29 шкіл та 4 виші. 

Про це під час брифінгу щодо епідситуації в Черкаській області повідомила керівниця обласного лабораторного центру Людмила Кравченко, передає ЧЕСНО.

“Нині в області хворіє коронавірусом 88 учнів та 258 вчителів і працівників шкіл. На самоізоляції перебуває 5477 учнів та 236 працівників закладів загальної середньої освіти”, – зазначила Людмила Кравченко.

Заступниця голови Черкаської ОДА Лариса Кошова додала, що на дистанційній формі навчання зараз перебуває 29 шкіл та 28 садочків. “Із 19 закладів професійно-технічної освіти на дистанційному навчанні перебуває – 5. Решта – частково переведені на нього, – розповіла Лариса Кошова. – Із 22 закладів фахової передвищої освіти на дистанційному навчанні – 9 закладів. Частково запроваджено дистанційне навчання в 12 із них. Також здійснюють навчальний процес у дистанційній формі в 4-ох із семи закладах вищої освіти Черкащини. Ще три – навчаються за змішаною формою”.