Жителька села Родниківка на Уманщині збувала амфетамін. Правоохоронці розпочали карну справу, жінці загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Черкаській області, передає ЧЕСНО.

За інформацією, до помешкання наркодилерки систематично навідувалися наркозалежні клієнти. Правоохоронці зібрали доказову базу для проведення санкціонованого обшуку.

За процесуального керівництва Уманської прокуратури у помешканні 64-річної жінки вилучили наркотики та фасувальні пакетики для продажу таких речовин.

Хобі на пенсії: на Черкащині затримали пенсіонерку, яка продавала амфетамін
Правопорушницю затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй повідомили про підозру за вчинення кримінального провадження передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Хобі на пенсії: на Черкащині затримали пенсіонерку, яка продавала амфетамін

Санкцією статті передбачена відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Відносно жінки вирішується питання про обрання запобіжного заходу.  Наразі досудове розслідування триває.