У рамках всеукраїнської акції «Щедрий вівторок» у Черкасах пройшов благодійний аукціон «Подаруй мені зиму!», на якому збирали кошти  для безпритульних тварин. Аби якомога більше тварин із вулиці могли провести зиму – у очікуванні справжнього дому – у теплих стінах Центру прилаштування тварин «Добрі руки», що нещодавно відкрився у Черкасах.

«Щедрий Вівторок» — це Всеукраїнський день добрих справ у рамках глобального руху Giving Tuesday. Цього дня мільйони людей у всьому світі влаштовують благодійні акції та закликають робити добрі справи, – розповідають у черкаському обласному благодійному фонді «Життя». – Від Черкащини у рамках «Щедрого Вівторка» ми провели благодійний аукціон подарунків та вражень, які можна презентувати собі або друзям до новорічних свят.

Участь у аукціоні взяли переважно жінки, і найбільший ажіотаж у черкащанок  викликали сезонні модні новинки – бафи та шапки від  продавця комфортного та стильного одягу і аксесуарів Customwearua. Серед незвичайних лотів були «Кіт у мішку» – торги за сувенір-сюрприз, та сертифікат на квест від QuestPark (найбільшого квест-центру Черкас із найширшим асортиментом  захоплюючих пригод). Ці лоти і зібрали найбільше грошей, загальна сума яких склала майже 1500 гривень.  Перші витрати цих коштів уже пішли на порятунок цуценятка, яке приніс волонтерам маленький хлопчик, що пожалів тяжкохворе маля, яке встиг назвати Пандочкою.

Оксана Савіцька