Попри перемогу у другому турі виборів на посаду міського голови Черкас, Анатолій Бондаренко не приховує, що результати голосування стали для нього «холодним душем».

Про це Анатолій Васильович розповів виданню ВиЧЕрпно, передає ЧЕСНО.

Не відбулося прогнозованої його командою перемоги  в першому турі та й розрив у другому з Віктором Євпаком не був надто значним: “Це був як «холодний душ», я відверто кажу. І на сьогоднішній день я думаю, як працювати над тими помилками, які були в попередній каденції, як самореалізуватися. Напевно, потрібно більш відкрито працювати, щоб громада міста знала…”

Розмірковує очільник Черкас і над новим складом виконавчого комітету. Уже на найближчих сесіях міської ради мають обрати секретаря міськради та нових заступників: “Не секрет, що я запропонував усім фракціям обрати заступників міського голови і взяти відповідальність за напрямок роботи. Беріть ділянку роботи і показуйте результат. Через три місяці підіб’ємо перші підсумки, через 6 місяців — другі, через рік — терті. Перші — не справилися отримуєте жовту картку, другі — помаранчева, треті — червона і до побачення”.

За його словами, фракція «За майбутнє» на посаду заступника запропонувала кандидатуру Сергія Тищенка, ОПЗЖ — Олега Кашка, ЄС наразі визначається між трьома партійцями — Сергієм Кудактіним, Сергієм Рубаном та Русланом Батиром, фракції «Батьківщина» та «Слуга народу» запропонували Юрія Тренкіна та Василя Мойсієнка відповідно на посаду секретаря міськради.

Детальніше про це та багато іншого дивіться у відео: