Затриманим виявився раніше судимий житель Умані. Зараз слідчі розглядають кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. 

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ЧЕСНО.

7 грудня, до Уманського відділу поліції від місцевої жительки надійшло повідомлення про грабіж. Жінка розповіла, що вона купувала продукти в магазині й під час розрахунку на касі, поклала гроші до кишені. Зловмисник це помітив та  дочекавшись зручного моменту, шляхом ривка вихопив 1000 гривень і втік у невідомому напрямку.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили особу причетну до даного кримінального правопорушення та доставили правопорушника до відділку поліції. З‘ясувалося, що це уродженець Черкаської області, який вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину. Чоловік зізнався у вчиненому та пояснив, що гроші викрав для власної наживи.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголошено про підозру та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває.