10 грудня 2020 року в черкаському міському Будинку культури імені  Івана Кулика відбувся конкурс талантів для черкасців срібного віку «Вечорниці у Солохи».
Слід зазначити, що в місті такий конкурс відбувається вперше. Захід відбувся завдяки Програмі проведення культурно-просвітницьких заходів для осіб похилого віку, слухачів «Університету ІІІ віку на 2020-2024», що діє у Черкасах.
Талановиті черкащани розважали глядачів українськими піснями, танцями, гуморесками, віршами власного авторства. В холі на гостей чекала українська фотозона та частування.
«Для нашого міста та громадян вкрай важливі такі культурні та соціальні проекти. Сподіваюсь «Вечорниці у Солохи» стануть традиційними для Черкас. Особливу вдячність хочу висловити організаторам та учасникам цього конкурсу, бажаю всім натхнення, вдалих виступів та невичерпного оптимізму, щоб як найяскравіше заявити про свої таланти надалі», – привітав учасників заходу директор Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради, свободівець Олег Гудзенко.