У Свидівку п’яний чоловік вдарив ножем товариша, з яким випивав у себе вдома. За нанесення умисних тілесних ушкоджень слідчі відкрили кримінальне провадження й вже повідомили правопорушнику про підозру.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ЧЕСНО.

До Черкаського районного відділення поліції, 14 грудня, надійшло повідомлення, що місцевий житель наніс ножове поранення 25-річному чоловіку. Зараз стан здоров’я потерпілого задовільний, він знаходиться під наглядом медиків у Черкаській третій міській лікарні.

Встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому наніс 57-річний чоловік під час конфлікту. Товариші разом випивали, а потім почали сварку, під час якої один дістав ніж та вдарив іншого.

Поранений чоловік знайшов сили покинути будинок нападника та пішов вулицею Шевченка просити допомоги в односельців викликати “швидку” та поліцію.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України “Умисне тяжке тілесне ушкодження” (карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років). За процесуального керівництва місцевої прокуратури затриманому вже оголосили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.