Солодощі, маскувальні сітки й будматеріали повезли на схід черкаські волонтери. Збирати речі допомагали доброчинники з Черкащини та Київщини.

Про це розповідає Суспільне:Черкаси, передає ЧЕСНО.

Цукерки, шоколадки та печиво повезуть бійцям, розповів волонтер Павло Собко. Також школярі передали військовим імбир та лимони.

“Зараз іде такий період, що зима, морози, сиро. Хлопцям, щоб підняти імунітет, наші помічники , школярі з 18 школи принесли нам кілограмів 50 лимонів, п’ять кілограмів імбиря. Так що хлопцям веземо трішки і вітамінів”,  – розповідає він.

На передову підготували й маскувальні сітки. Їх виготовили комітети самоорганізації населення та ветеранська організація. Цього разу повезуть 15 маскувальних сіток білого кольору і темних кольорів. Розповідають, що сітки дуже необхідні, бо накривають ними бліндажі, безпілотними літають, це дуже гарні маскувальні матерали”. Найчастіше хлопці просять будівельні матеріали та інструменти, зауважив Павло Собко. Везуть дроти, лопати, топори та інше.

“Це і плівку, і утеплювач, шуроповерти, цвяхи, електрокабеля, лампочки. Прозиції деякі зношуються. Нині така погода, що хлопцям треба бліндажі перекривати. Накидати нову плівку”, – каже він

Бійці чекають і на буржуйки – металеві печі для обігрівання та приготування їжі, розповів волонтер Юрій Кулик. Зібрані речі передадуть до шести військових підрозділів.