8 грудня 2020 року у центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя» провели свято з нагоди Дня святого Миколая. Свободівці завітали на святковий захід, привітавши вихованців центру, та передали їм подарунки.

«Разом з нашою командою привітали дітей та передали їм солодощі та подарунки. Бажаю усім нам ставати не тільки в цей день, а й повсякчас «Миколаями», приносячи в цей світ більше тепла, добра та щастя!», – зазначив свободівець Сергій Воронов.

Нагадаємо, що в Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага життя» навчається 220 дітей, які потребують особливих умов здобуття освіти та реабілітації. У центрі створені усі необхідні умови для всебічного розвитку дітей. З урахуванням рекомендацій лікарів тут надають кваліфіковану реабілітацію, роблять масажі та займаються лікувальною фізкультурою.

«Ми знаємо з якими проблемами зіштовхуються ці батьки і діти, тож хочемо, щоб діти були доглянуті і мали всі належні умови для результативних виховних та освітніх процесів. Також прагнемо, щоб вихованці центру мали змогу соціалізуватись, а батьки – приділити час для себе та свого розвитку. Загалом, ця малеча, як і інші діти, прагне відчувати святковий настрій, увагу і турботу. Надіємось, сьогодні кожна дитина відчула справжнє свято!», – зазначив очільник департаменту соціальної політики, свободівець Олег Гудзенко.
На святі діти гралися та читали, а попередньо кожен написав листа святому Миколаєві, де зазначив, чого найбільше хоче та про що мріє. Тож небайдужі люди реалізували їх побажання.