Юнацький турнір з хокею на Кубок міського голови вперше відбувався в Черкасах з 23 по 24 грудня на льодовій ковзанці «Слайс» на тереторії КП «МСК «Дніпро».

Про це розповідає пресслужба Черкаської міськради, передає ЧЕСНО.

У дитячому турнірі взяли участь чотири команди хокеїстів 2008-2009 років народження: «Сокіл» (Київ), ХК «Кременчук» і черкаські МСК «Дніпро» та КДЮСШ №1.

Організатором змагань виступили КП МСК «Дніпро» та Відокремлений підрозділ Всеукраїнський громадської організації «Федерації хокею України» у Черкаській області.

Юних хокеїстів привітали перший заступники міського голови Черкас Сергій Тищенко та заступниця Анастасія Чубіна. Всіх учасників турніру нагородили медалями та передали солодкі подарунки.

Кубок міського голови Сергій Тищенко вручив команді «Сокіл», яка виборола першість у турнірі.

«Одним з основних пріоритетів міської влади є саме популяризація та підтримка спорту в місті. Особливу увагу ми приділяємо юнацькому спорту, адже це наші майбутні чемпіони, які прославлятимуть Черкаси та Україну на весь світі. Дуже приємно, що в нашому міста за підтримки міського голови проводяться такі турніри. Це ще один доказ того, що Черкаси найспортивніше місто в Україні», – відзначив перший заступник міського голови Сергій Тищенко.