Правоохоронці задокументували 22 факти вчинення крадіжок правопорушниками з Київської області. Чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ЧЕСНО.

Поліцейськими ГУНП в Черкаській області в ході супроводження кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 КК України по факту крадіжки невідомими особами мотора від човна «Yamaha s 25», чим завдали збитків власнику у великих розмірах, було встановлено, що до вчинення вказаного злочину причетні троє жителів з міста Обухів.

Під час проведення ряду обшуків з автомобілів фігурантів та за місцем їх проживання, працівники поліції виявили та вилучили: біноклі, монокуляр, вуличний детектор руху, сумка з дротами, пасатижі металеві, мобільних телефони, рукавиці, балаклави, ноутбук, записники, 7 надувних човнів «BARK», гідрокостюми, електродвигуни, 11 пар рибальських чоботів та  інше рибальське приладдя.

Правоохоронці задокументували 22 факти вчинення правопорушниками крадіжок.

За процесуального керівництва прокуратури Черкаської області двом фігурантам оголошено про підозру. За вказаним фактом слідчі розглядають кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі правопорушникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 50 000 гривень.

Слідство триває.