Студент Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, велосипедист Віталій Новаковський увійшов до нової шосейної велокоманди “Eurocar Grawe Ukraine”.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради, передає ЧЕСНО.

Створили команду наприкінці минулого року. Починаючи з сезону 2021, вона виступатиме в континентальному дивізіоні – третьому за силою дивізіоні світового шосейного велоспорту. До її складу увійшло десять українських велосипедистів, серед яких єдиний черкащанин. Як відзначив сам спортсмен, це буде хорошою можливістю випробувати свої сили на міжнародній спортивній арені, перейняти досвід від найсильніших гонщиків та гідно представити Черкащину.

Нагадаємо, що Віталій Новаковський – майстер спорту України, який упродовж жовтня здобув сім нагород. На Відкритому осінньому чемпіонаті України з велосипедного спорту (треку) у Львові Віталій виборов перші місця у категорії «Медісон» та у гонці з вибуттям, друге місце у категорії «Кейрін» та треті місця у груповій гонці та командній гонці з вибуттям. На чемпіонаті України в естафеті з велосипедного спорту (крос) та Кубку України в індивідуальній груповій гонці спортсмен посів другу сходинку в естафеті та в індивідуальній груповій гонці.