Правоохоронці Золотоніського районного відділу поліції затримали чоловіка, який напідпитку хуліганив у магазині. Після затримання поліцейськими місцевий житель звинуватив їх у побитті. 

Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області, передає ЧЕСНО.

Повідомлення про те, що в одному з магазинів на вулиці Центральній у Чорнобаї чоловік хуліганить надійшло близько 17:30 години. Місцевий житель напідпитку поводився неадекватно, хуліганив у торговому залі через що, касирка натиснула “тривожну кнопку”.

До приїзду поліції чоловіка затримали працівники магазину. Прибувши на місце, поліцейські помітили, що чоловік уже мав садна на обличчі. Правопорушник не реагував на зауваження правоохоронців, тому на нього одягли “кайданки” та доставили до відділку поліції.

На порушника склали адміністративні матеріали за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.

Під час складання адмінматеріалів чоловік поскаржився, що йому зле, тому правоохоронці викликали швидку медичну допомогу. Після огляду медиками чоловік покинув приміщення відділку поліції.

Близько 22:00 години чоловік самостійно звернувся до Чорнобаївської центральної районної лікарні, де йому встановили діагноз: струс головного мозку, забій грудної клітини та садна на обличчі. Зі слів потерпілого, ці тілесні ушкодження йому спричинили працівники поліції.

6 січня сектором дізнання Золотоніського районного відділу поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Нині поліція встановлює, за яких умов чоловік отримав тілесні ушкодження.