Солістка Золотоніського міського будинку культури Маргарита Лазарєва перемогла на міжнародному конкурсі “Golden Time Talent”. Дівчина посіла ІІ і ІІІ місце у категорії “Поп-вокал”.

Про це розповідає пресслужба Золотоніської міської ради, передає ЧЕСНО.

“Онлайн-конкурс вокалістів,  поєднує в собі таланти співаків десятків країн світу, цього року проведе свій гала-концерт у Лондоні. “Golden Time Talent” по праву вважають сучасним лідером в організації конкурсів та фестивалів для творчих колективів і сольних виконавців на міжнародному рівні.

Як переможниця Маргарита отримає не лише офіційні сертифікати, але й можливість співпраці з іноземними продюсерами. Змагання проводилося онлайн, через платформу YouTube. Журі конкурсу – профі зі світовими іменами. Серед них – продюсери та власники шкіл у багатьох країнах. Цього року таланти учасників оцінювали соліст Корейської державної опери Лі Йон Сон, італійська оперна співачка Марія Далі, режисер-постановник Тетяна Піскарьова, почесний член фестивалю у Сан-Ремо Ольга Базіле, а також співак та композитор Дмитро Сисоєв.

Маргарита Лазарєва презентувала на конкурс два сольних номери – кавери на пісню “Kobra” від Monatik та Hardkiss і на легендарну “Maybe I Maybe You” від Skorpions.

Поспілкуватися з Маргаритою вдалося сьогодні і нам.

Як довго ви займаєтеся вокалом і як знайшли саме цей конкурс?

– Співаю, скільки пам’ятаю себе. Із самого маличку спів мене захоплює, у відділі культури працюю ось уже десять років і не уявляю свого життя без улюбленої роботи. У конкурсі взяла участь за рекомендацією друзів, пісні обрала відразу, та й до їх офіціного запису “шалено” не готувалася. Вдасться – буде добре, думала я.

Скільки учасників було у конкурсі, як обирали переможців?

– У змаганні брали участь близько тисячі учасників із різних країн світу. Переможців визначали члени журі за різними критеріями. Це і вокальні дані, і артистизм, і навіть зовнішність. Кожну пісню оцінювали бально всі члени журі почергово. До кожного учасника був прикріплений так званий гід. Який і вів нас по конкурсу, він постійно був на зв’язку та повідомляв про проміжкові результати.

Чи були іще учасники з України?

– Так, були, але не більше десяти осіб. Вони стали лауреатами конкурсу.

Які емоції переповнювали, коли Ви дізналися про перемогу.

– Знаєте, я дуже довго шукала своє прізвище у лауретах. Перечитувала, мабуть, тричі і не могла знайти себе у тому переліку. Потім вирішила все ж почитати таблицю з переможцями. Не повірила своїм очам. Невже? Я – провінційна вокалістка у списку переможців? Раділа, було приємно. Ділилася новиною з родиною.

Як буде відбуватися нагородження переможців? 

– Організатори вже зв’язалися із нами. За умовами конкурсу всі переможці запрошені на гала-концерт у Лондон. Звісно, за рахунок оргкомітету. Там буде можливість співпраці з міжнародними продюсерами та студіями звукозапису. Але офіційна дата нагородження поки що визначається, адже у всьому світі діють карантинні обмеження.”