У Черкасах планують капітальний ремонт спорткомплексу з басейном по вулиці Смілянській. Нині замовник МСК “Дніпро” оголосив тендер, орієнтовною вартістю 35,5 мільйонів гривень.

Аукціон на проведення робіт має відбутися 18 січня, наразі триває період подання пропозицій, передає ЧЕСНО з посиланням на 18000.

За словами директора МСК “Дніпро” Юрія Гончарова, роботи планують розпочати у квітні. “Роботи мають розбити на чотири етапи. Хочемо, щоб в квітні підрядник, який виграє тендер, почав працювати. Хочемо, щоб була можливість у вересні-жовтні уже плавати”, – каже він.

Також Гончаров додає, що у ПСЕР на 2021 рік на цей ремонт передбачено 7 мільйонів гривень. “Окрім самої чаші басейну також відремонтують приміщення, роздягальні, систему очистки води, дах, проведуть утеплення. Тобто передбачено комплекс робіт. На 2021 рік закладено 7 мільйонів гривень у ПСЕРі. Це дає можливість проводити тендер. Веду перемовини із депутатами, треба підтримка. Діти не можуть займатися у тих умовах, які є. Будемо звертатися в ДФРР також, щоб залучити державні кошти”, – додав він.