Черкаська поліція розслідує смерть депутатки міської ради Олени Шевченко.

Про це на початку засідання виконавчого комітету ЧМР повідомив перший заступник міського голови Сергій Тищенко, передає ChesnoNews.

“Було відкрито два кримінальні провадження. У нас є багато питань до приватних лікарень. Та ситуація, яка сталася з нашою колегою, може статися з іншими. Ми візьмемо це питання на контроль. Хочемо, щоб була справедливість. А ті люди були покарані”, – зазначив Сергій Тищенко.

Очільник профільного департаменту Всеволод Кульчиковський повідомив, що із приватною клінікою, де була Шевченко, розірвано договір оренди. “Сталася трагедія. Це пов’язано з приватною клінікою, яка орендує приміщення в Першій міській лікарні. Ця клініка проводила роботу самостійно із веденням медичної документації. Ми не маємо доступу до цієї первинної документації. На сьогодні договір оренди розірваний із цією структурою, на ім’я директора написана службова записка. Він буде відсторонений від посади. На проведення експертизи піде близько місяця. Працівниками приватних структур є працівники закладів, на території яких вони існують. Надалі таких структур бути не повинно”, – сказав Кульчиковський.

Представники правоохоронних органів повідомили, що наразі проведено низку слідчих дій, встановлено та опитано всіх учасників медичних маніпуляцій, унаслідок яких сталась смерть. Слідство триває.