Один з лідерів черкаського футболу – “Альтаїр” Драбів – припинив своє існування.

Ситуацію прокоментував капітан команди Олег Гопка, передає ChesnoNews з посиланням на Черкаський спорт.

– Вболівальників Черкащини хвилює доля ФК «Альтаїр» Драбів. Ширяться чутки, що команда із Драбова, яка у минулому році стала володарем розіграшу обласного кубка, а в 2018-му оформила «золотий» дубль може припинити своє існування.

– Доля вже вирішена – футбольна команда «Альтаїр» припиняє своє існування. На жаль, сторінка драбівського футболу перегорнута. Президент клубу прийняв рішення розформувати команду – учасника обласного чемпіонату і планує зосередитися виключно на дитячо-юнацькому футболі.

Користуючись нагодою, хочу подякувати всім гравцям «Альтаїра», які свого часу здобували перемоги, вигравали кубки, ставали чемпіонами. Перемоги були б не можливі без фінансової підтримки президента клубу Григорія Івановича Плічка,  який справді був душею і серцем нашої команди. Особиста подяка відданим драбівським вболівальникам – ми завжди відчували вашу підтримку не лише на домашньому стадіоні, а і під час самих дальніх виїзних матчів.

– Яка подальша доля ігрового складу команди?

– Гравці вже в активних пошуках нових команд. Хлопцям бажаю здоров’я, без травм і до зустрічі на зелених полях Черкащини!