30 січня в Олександрії пройшов ІХ Всеукраїнський турнірі з професійного боксу, присвячений пам’яті Олексія Скічка – міського голови, який все своє життя присвятив розвитку свого рідного міста.

Про це розповідає Черкаський спорт, передає ChesnoNews.

Боксери з Одеси, Харкова, Запоріжжя, Крапивницького, Чернігова, Коломиї, Черкаської і Донецької областей та Олександрії провели рейтингові двобої та визначили найкращих.

Не вперше виступали у турнірі серед професіоналів боксери з Лисянщини, вихованці тренера Олександра Петренка – Мухаммедієв Сійовуш і Шпурко Вадим. Приємно відзначити, що обоє наших земляків здобули дострокові перемоги над своїми суперниками.

А от для боксера з Умані Скакуна Андрія змагання такого рівня були першими і стали також успішними. Для наставника Скакуна Віктора Петриченка у  якого у його п’ятнадцятирічній тренерській кар’єрі  цей турнір також був дебютним на професіональному ринзі.

У ексклюзивному інтерв’ю «Черкаському спорту» Віктор Петриченко поділився враженнями від турніру:

– Нові емоції, нові переживання і позитивні враження. Андрій виступав у ваговій категорії 72,9 кг. Його суперником був старший на 7 років боксер з Чернігова Мовчан Віктор, якого вдалося перемогти.  На відміну від інших змагань, тут організатори оплатили дорогу, проживання і харчування. Також наш боксер отримав невеличкий матеріальний бонус. Плануємо і далі виступати у змаганнях серед професіоналів, але не забуватимемо про любительський бокс.