До 1 березня 2021 року триває прийом документів на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України присуджується особам віком до 35 років, особливі досягнення якої сприяють розвиткові молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

Премія присуджується за досягнення протягом 2020 року (при цьому можуть також враховуватися досягнення кандидата на присудження Премії за попередні роки).

Щороку присуджується до 20 Премій у розмірі 50 тис. гривень кожна. Премія не присуджується повторно, а також за досягнення, за які особи відзначені державними нагородами Молодь може бути висунута на здобуття Премії від районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, які не мають статусу всеукраїнських громадських об’єднань, відокремлених підрозділів всеукраїнських громадських об’єднань, благодійних організацій, місцевих або регіональних засобів масової інформації.

За більш детальною інформацією переходьте за посиланням: http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/54048