Незважаючи на героїчну роботу медичного персоналу під час пандемії, час від часу їм доводиться працювати з агресивними пацієнтами, наражаючи себе на небезпеку. Серед таких – виклик за адресою по вулиці Героїв Майдану. На спрацювання кнопки «Термінового виклику поліції» негайно прибули поліцейські охорони та вгамували 51-річного чоловіка.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Близько дев’ятнадцятої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «тривога» з карети «швидкої», яка за даними GPS-навігації, знаходилась по вулиці Героїв Майдану.

Прибувши за вказаною адресою, наряд реагування виявив агресивного чоловіка, який в стані сильного алкогольного сп’яніння виражався нецензурною лайкою, кидався з кулаками та погрожував медикам фізичною розправою. На зауваження правоохоронців чоловік не реагував, а навпаки – почав провокувати бійку. Декілька секунд знадобилося поліцейським, щоб його заспокоїти за допомогою кайданок.

Черкасця 1970 року народження, задля безпеки медиків, поліцейським охорони довелося супроводжувати до Черкаського обласного наркологічного диспансеру в кареті «швидкої».