Хтось скаже, що мрії – це для молодих, що пенсіонери не можуть будувати великі плани і досягати успіху. «Родинний Клуб» існує, щоб розвінчати цей міф раз і назавжди. Компанія нагородила призом чергову переможницю і дізналася, про що ж вона мріє.

«Родинний Клуб» лідирує в українській каталожній торгівлі більше десятиліття. Каталоги компанії з корисною продукцією допомагають пенсіонерам по всій країні. В асортименті є товари для краси, гігієни, прибирання будинку, і головне – для підтримки здоров’я. Саме ця категорія засобів полюбилася клієнтам «Родинного Клубу» найбільше. Усе, що потрібно для отримання товару – зателефонувати за номером з каталогу або зробити замовлення на сайті.

Продукція – не головний козир «Родинного Клубу». Компанія взяла на себе ще більше відповідальності – зробити клієнтів по-справжньому щасливими. Для багатьох із нас щастя – це матеріальне благополуччя, тому «Родинний Клуб» має традицію дарувати грошові призи.

Щоквартально за допомогою лототрону під наглядом нотаріуса і незалежної комісії представники компанії проводять маркетингову акцію. Кого вибере доля, той і стає володарем грошової винагороди. Чергова акція відбулася 31 грудня 2020 року, і в цей особливий день удача посміхнулася Шкарбан Вірі Антонівні з Черкас.

«Родинний Клуб» не кидає своїх переможців один на один з новиною про виграш. Незабаром після проведення акції представники компанії вирушили до Віри Антонівни в гості. Їй потрібно було дати інтерв’ю, підписати документи для отримання призу і прийняти в подарунок сертифікат.

76-річна Віра Антонівна – доброзичлива й світла жінка. Усе життя вона працювала медсестрою в дитячій лікарні. Сьогодні жінка вже на пенсії, а у вільний час займається в’язанням. Переможниця зізналася, що без роботи життя нелегке, грошей на виконання бажань не вистачає. Так доля привела її до «Родинного Клубу», адже була потреба в ліках і грошах.

Виявилося, 31 грудня вона загадувала бажання – здобути нарешті перемогу в маркетинговій акції «Родинного Клубу». Гроші потрібні пенсіонерці не просто так: вона мріє купити дачу за містом, щоб проводити там час із близькими. Завдяки грошовому призу Віра Антонівна стала на кілька кроків ближче до здійснення своїх планів, з чим ми її щиро вітаємо!

«Я дуже цього хотіла, навіть богу молилася!» – зізналася в інтерв’ю переможниця.

Раніше Віра Антонівна ніколи нічого не вигравала. Через невдалі спроби розбагатіти вона майже втратила віру в диво, але не відмовилася від головної мрії. Історія мешканки Черкас доводить, що завзятість завжди винагороджується, не варто опускати руки! Документи підписані, сертифікат отриманий, щасливі емоції і нові можливості подаровані законному власнику – отже, «Родинний Клуб» у черговий раз виконав свою місію.

Шкарбан Віра Антонівна дізналася, як це – отримати довгоочікуваний приз. Переходьте за посиланням нижче і дивіться, як пройшла її зустріч з «Родинним Клубом». Беріть приклад з щасливих переможців і вірте у свою вдачу: