У Жашкові власник приватного домоволодіння помітив, що з його гаража троє невідомих нахабно, серед білого дня, виносять дороговартісний електроінструмент. Не гаючи часу, він одразу зателефонував до поліції.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Близько шістнадцятої години на спецлінію «102» надійшло повідомлення про викрадення речей на вулиці Медовій. Прибувши за вказаною адресою, неподалік будинку заявника поліцейські виявили трьох підозрілих осіб з двома бензопилами та мотокосою.

Помітивши екіпаж поліції, зловмисники покидали речі та подалися тікати. Але спроба була невдалою – правоохоронці їх швидко наздогнали та затримали.

У ході перевірки встановлено особи правопорушників. Двоє чоловіків, 1979 та 1987 років народження – жителі Львівської та Херсонської областей, а також жінка – мешканка Харківської області, яка знаходиться в активному розшуку Ізюмським відділом поліції ГУНП в Харківській області.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Уманського РУП. Заявник упізнав горе-крадіїв. Вирішується питання про відкриття  кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.