Дружина голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка Єлизавета Юрушева вирішила поділитись планами на майбутнє. Так з 14 березня вона започатковує новий соціальний проєкт на підтримку жінок.

Про це вона повідомила на сторінці в Інстаграм, передає ChesnoNews.

“Якби в юності у мене була б можливість поспілкуватися з надихаючими мене жінками, які могли б підказати, як впоратися зі своїми комплексами, як не реагувати на критику, як вірити в себе – я була б неймовірно щаслива. І ось зараз я бачу, як росте моя маленька і розумію, як важливо бути для неї хорошим прикладом і завжди бути поруч – підказувати, допомагати, ділитися досвідом. Це так важливо. Тому ми з моєю командою запускаємо соціальний проект в Черкасах «Сила дівчат», який буде об’єднувати активних дівчат та жінок, щоб допомагати один одному і обмінюватися досвідом.

Наше перший захід проведемо вже 14 березня з олімпійської призеркою з художньої гімнастики Ганною Різатдінової  і ведучим «Євробачення-2017» Тимуром Мірошниченком. У форматі public talk Аня розповість про свій досвід, що їй допомогло не втратити себе в гонитві за результатом, як вона досягла такого успіху – я просто захоплююся цією дівчинкою.

Наша зустріч відбудеться 14 березня в Черкаській обласній філармонії. А всі зібрані кошти будуть передані в Черкаський обласний центр дитячої онкології та гематології” – розповіла Юрушева.