19 березня представники депутатського корпусу, працівники апарату Мошнівської сільської ради і старостинських округів на чолі з Мошнівським сільським головою Богданом Шкарбутою долучились до Всеукраїнської акції “Посади своє дерево”.

Про це інформує офіційний портал Мошнівської територіальної громади, передає ChesnoNews.

На запрошення депутата Мошнівської сільської ради, лісничого Яснозірського лісництва Корсунь-Шевченківського держлісгоспу Романа Козового, прослухавши ввідний інструктаж та “озброївшись” інструментами і посадковим матеріалом, на спеціально підготовленій ділянці учасники акції висадили близько тисячі садженців сосни і дубу.

Також Роман Володимирович провів екскурсію територією лісництва, розповів про завдання і щоденну працю працівників лісового господарства, здобутки та проблеми в роботі сучасних держлісгоспів.

Всі присутні відзначили впорядкованість та охайність господарства Яснозірського лісництва, що безперечно є наслідком професійності та закоханості в свою працю лісничих.

Після плідної роботи, як кожен добрий господар, учасників акції пригостили неймовірно смачними стравами, приготованими лісівниками в умовах природи.

Підсумовуючи результати благодійного заходу, голова громади Богдан Шкарбута подякував працівникам лісу за можливість допомогти у справі відродження нашої природи. “Сьогоднішні наші спільні труди дали нове життя не тільки невеликому лісовому насадженню, а і посіяли, оживили в наших суєтних справами серцях зерна доброти та любові до рідної природи, розуміння, що ми одне з нею ціле, що не може існувати одне без одного”, – відзначив Богдан Вікторович.