Медичну галузь області підсилить новий радник очільника Черкащини Юрій Савенко. Сьогодні його представив колективу управління охорони здоров’я ОДА Олексадр Скічко. Зауважив, що нині перед структурним підрозділом стоїть чимало амбітних завдань та викликів, тож необхідно налагодити плідну ефективну роботу.

Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА, передає CywsnoNews.

– Управління охорони здоров’я облдержадміністрації на сьогодні є одним із ключових структурних підрозділів, особливо зараз, в часи пандемії коронавірусу від його злагодженої роботи залежить, як ефективно ми протидіятимемо захворюванню на Черкащині, з якими темпами упроваджуватимемо вакцинацію, – наголосив очільник області. – Особисто для себе визначив галузь охорони здоров’я однією з ключових у роботі. Окрім ковіду ставлю за мету розвиток трансплантації, кардіології, інклюзії, відкриття приймальних відділень. Тож зараз як ніколи нам треба спільна ефективна робота на результат.

Тож посилить роботу у цьому напрямку новий радник голови ОДА Юрій Савенко. Він – кандидат медичних наук, має 28 років стажу роботи в галузі. Спеціалізується на дерматовенерології, фізіотерапії, онкології. Автор 30 наукових робіт.