Черкасці зможуть дізнатися власний рейтинг фінансової діджитальності через Приват24. У оновленій версії найпопулярнішого українського мобільного банку, яка приурочена до 20-річчя онлайн-банкінгу ПриватБанку, з’явився новий розділ «Ваш рік у Приват24».

Про це інформує спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку Анжела Дзінзюра, передає ChesnoNews.

У рейтингу діджитальності, який завжди доступний у профілі клієнта, користувачі можуть переглянути свою історію користування Приват24, улюблену картку та сервіси, середньомісячну кількість проведених платежів, найчастіші місця оплати тощо.

Нагадаємо, запуск першої в Україні веб версії Приват24 відбувся у 2001 році. Авторизацію в системі та проведення платежів клієнти ПриватБанку підтверджували за допомогою одноразових SMS-паролів, і ПриватБанк одним із перших у світі почав використовувати цю технологію.

Перша версія мобільного додатку Приват24 для системи iOS вийшла у 2008 році. Через 2 роки представлено мобільний додаток Приват24 для Android. У вересні 2019 року було випущено оновлений додаток Приват24 з повністю оновленим дизайном та функціоналом, меню для підприємців, технологія FacePay24, доступом для клієнтів інших банків до банківських операцій.

Зараз у Приват24 є 157 різноманітних сервісів, а число користувачів складає вже понад 12 мільйонів.