Продаж квитків на атракціони у черкаських парках та у зоопарку має здійснюватися за допомогою касових апаратів. Відповідне доручення під час оперативної наради дав міський голова Анатолій Бондаренко керівникам підприємств.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Як зазначив директор департаменту житлово-комунального комплексу Олександр Яценко, нині вивчається питання щодо того, аби біля кожного атракціону встановити термінал, щоб відвідувачі могли розрахуватися як готівкою, так і за допомогою купюроприймача.

«Ми повинні іти в ногу із часом і відходити від обігу готівкових коштів на наших підприємствах. Адже там, де є готівка, там можливі зловживання. Це стосується як КП «Дирекція парків», Черкаського міського зоологічного парку “Рошен”, так і КП «Черкасиелектротранс», – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Також міський голова наголосив на необхідності якісної підготовки зелених зон відпочинку до початку паркового сезону. Особливу увагу, за його словами, необхідно приділяти належному санітарному стану у парках. Адже останнім часом щодо цього є чимало нарікань. Порушення благоустрою фіксуються управлінням інспектування.

«Сміття потрібно прибрати. Налагоджуйте роботу. Не потрібно трактувати як політичний тиск вимогу добросовісно виконувати свої робочі обов’язки. Всіх нас має об’єднувати спільна мета: ефективна робота на благо міста», – додав перший заступник міського голови Сергій Тищенко.