З метою створення комфортних умов для громадян у приміщеннях судів, а також з метою мінімізації ризиків розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19 серед відвідувачів та працівників судових установ, Територіальне управління Служби судової охорони у Черкаській області повідомляє, що у Придніпровському та Соснівському районних судах м. Черкаси тимчасово змінився графік роботи.

Придніпровський районний суд м. Черкаси

Замовлення копій судових рішень та виконавчих документів здійснюються щопонеділка за письмовою заявою через скриньку, встановлену на І поверсі приміщення суду.

Особам, які бажають отримати копії судових рішень та виконавчі документи особисто, видача таких документів здійснюється щочетверга:

– з 09:00 до 13:00 – справи цивільного провадження, провадження в порядку КАС України, як поточного року так і за минулі роки;

– з 14:00 до 16:00 – справи про адміністративні правопорушення, кримінального правопорушення, як поточного року так і за минулі роки.

Вказане обмеження не застосовується щодо копій судових рішень та виконавчих документів у справах, пов’язаних з виборчим процесом.

Соснівський районний суд м. Черкаси

Видача судових документів громадянам здійснюється:

– адміністративною канцелярією – середа з 10:00 до 13:00;

– цивільною канцелярією та архівом суду – п’ятниця з 10:00 до 13:00.

Прийом позовних заяв та заяв на видачу судових рішень здійснюється на І поверсі приміщення суду щопонеділка з 08:00 до 15:30.

Кореспонденція ід поштових операторів приймається без обмежень.