Поліцейські охорони затримали 27-річного чоловіка, у якого під час поверхневої перевірки виявлено крадений товар та, ймовірно, канабіс.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Близько дев’ятнадцятої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал «Тривога» з мережевого супермаркету, розташованого на вулиці Кобзарській. За вказаною адресою негайно прибув наряд реагування.

До правоохоронців звернувся охоронник торгового закладу та вказав на чоловіка, який виніс неоплачений товар за межі каси. Громадянин поводив себе підозріло та намагався уникнути розмови з поліцейськими.

Під час проведення поверхневої перевірки у нього було виявлено неоплачену пляшку алкогольного напою з продуктами харчування та поліетиленовий пакетик з подрібненою речовиною зеленого кольору. Зі слів затриманого, в ньому знаходився канабіс, який він використовував для власного вжитку.

У ході перевірки було встановлено особу правопорушника. Ним виявився місцевий житель 1994 року народження, раніше судимий за зберігання наркотиків. Затриманого передано слідчо-оперативній групі Черкаського РУП. Речові докази направлено на дослідження.