Галина Гоцик – успішна підприємниця з Тального, яка розпочала свою діяльність у сфері роздрібної торгівлі у 2000 році. На початкових етапах працювала сама, а згодом з’явилася можливість наймати працівників.

Про це інформує Тальнівська районна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Галина Гоцик тісно співпрацює з Тальнівською районною службою зайнятості та користується її послугами.

Уже пів року у пані Галини на посаді товарознавця працює колишня безробітна Марина Галушко. Марина не мала досвіду роботи і роботодавець мала сумніви щодо прийняття рішення про працевлаштування молодої дівчини. Однак безробітна добре себе зарекомендувала та проявила велике бажання працювати.

Фахівці районної служби зайнятості запропонували взяти на роботу молоду дівчину, скориставшись послугою компенсаційних виплат на єдиний внесок за працевлаштування безробітної особи за направленням служби зайнятості на новостворене робоче місце у пріоритетній галузі економіки.

Галина Гоцик погодилася і нині дуже задоволена працівницею та висловлює вдячність фахівцям служби зайнятості за їх  сприяння у розвитку її підприємницької діяльності. Адже у цих умовах у підприємниці значно знизиться податкове навантаження, що дасть можливість залучити більше коштів на реалізацію нових ідей в бізнесі.